Rise & Shine Coaching 
 

Over Kathalijn

Ik houd van mensen, ik ben nieuwsgierig en enthousiast. Persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustzijn; dat vind ik het mooiste wat er is. Meebewegen in de flow van je leven. Dingen die je in je leven meemaakt zien als lessen, als kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Mijn passie is om je in beweging (zowel fysiek als mentaal) te brengen, terug naar wie je bent. Om je te helpen bewust te worden, zodat je vol vertrouwen en plezier in het leven komt te staan. 

 

⭑ Rise and Shine ⭑


 

Zelf heb ik ervaren hoe het is om compleet vast te zitten in het leven. Ik ben in 2019 flink onderuit gegaan. Tijdens de lange zoektocht die volgde ontstond er meer verdieping in mijn leven. Ineens begreep ik dat ik niet mijn leven leefde, maar het leven waarvan ik dacht dat het zo hoorde, wat er van mij verwacht werd. Jarenlang leefde ik alleen maar in mijn hoofd, waardoor ik me feilloos aanpaste aan elke situatie en ik ervoor zorgde dat ik alles onder controle had. Behalve dan ik dat zelf continu moe was en niet hetgeen deed waar ik écht gelukkig van werd.  

Ik ben heel diep moeten gaan en heb hulp aangegrepen en daardoor perspectief gekregen. Door kennis te maken met Oosterse levenswijze en filosofie naast de Westerse heeft mijn leven op een andere wijze zin gekregen. Dat heeft me veel geholpen om het roer compleet om te gooien. Mijn hoofd en hart zijn beter in balans zodat er een goede relatie is tussen logica en liefde, wijsheid en intuïtie.
Wat zeker niet wil zeggen dat ik vrij ben van problemen of valkuilen.  Ik ben mens en leef een leven, daar hoort nou eenmaal pijn, ellende en verdriet bij. Wel kies ik ervoor om nieuwsgierig te blijven, te blijven leren over mezelf en het leven. Het is voor mij heel belangrijk geworden om te blijven leren en ontwikkelen, daarom volg ik ook ieder jaar trainingen, workshops, coachtrajecten/of opleidingen.⮞ Gediplomeerd Life Coach ⮞ Gediplomeerd Personal trainer ⮞ Gecertificeerd HSP Coach ⮞ Reiki Master⮞ 


        
 
 
 
 
E-mailen
Bellen